Categories
aandeel winsten

Moet ik Cisco-aandelen kopen nadat Evercore een koopaanbeveling heeft uitgebracht?

Evercore ziet een aanzienlijk voordeel voor Cisco-aandelen.

De winstgevendheid zou kunnen versnellen onder de nieuwe CFO Scott Herren.

Het technische plaatje laat zien dat de prijs in juli 2021 boven de $55 zou kunnen stijgen.

De aandelen van Cisco Systems, Inc. (NASDAQ: CSCO) gaan de afgelopen maanden vooruit en het technische beeld impliceert dat de prijs in juli 2021 boven $ 55 zou kunnen stijgen.

Fundamentele analyse: Evercore ziet aanzienlijk opwaarts potentieel voor Cisco-aandelen

Cisco is een gezond en stabiel technologiebedrijf dat meer winstgevendheid zou kunnen genereren dankzij een meer softwaregericht managementteam. Onderzoeksbureau Evercore kondigde vorige week aan dat Cisco zelfs in deze aanhoudende bullmarkt een aanzienlijk opwaarts potentieel heeft.

Evercore ziet het potentiële scenario voor een verdubbeling van de aandelenkoers en verwacht dat de winstgevendheid zal toenemen onder de nieuwe Chief Financial Officer Scott Herren.

Groeiend kernnetwerk

De bull case-prijs van het bedrijf van $ 100 zou afhangen van een EPS-doelstelling op middellange termijn van $ 4,15 met een P/E-ratio van 24. Die EPS zou worden aangedreven door een aantal factoren, waaronder een groeiende kernnetwerkmarkt met middelhoge eencijferige cijfers. cijfers, afnemende tegenwind en aandelenverliezen ten opzichte van Huawei en Arista Networks, bijdragen van sneller groeiende bedrijven, gematigde uitbreiding van de operationele marge, bijdragen van aangroeiende groei en terugkopen”, meldde Evercore. De AEX-aandelen koers staat hoog.

Aan de andere kant gaf onderzoeksbureau Piper Sandler Cisco een neutrale beoordeling met een prijsdoel van $ 49, aangezien het bedrijf zijn verwachtingen voor de winst per aandeel voor 2021 verlaagde van $ 3,22 naar $ 3,19. Piper Sandler ziet op dit moment betere kansen in de markt, maar wijst er ook op dat Cisco de goede kant op blijft gaan.

Cisco maakte vorige maand de resultaten over het derde kwartaal bekend; de totale omzet steeg jaar-op-jaar met 6,8% tot $ 12,8 miljard, terwijl de GAAP EPS voor dezelfde periode $ 0,68 bedroeg. Het management van het bedrijf verwacht voor het vierde kwartaal een omzetgroei van 6% tot 8%, terwijl de winst per aandeel tussen de $ 0,64- $ 0,69 zou moeten liggen.

Cisco-aandelen zijn hoog

De raad van bestuur heeft een driemaandelijks stockdividend van $ 0,37 uitgekeerd, dat vanaf 6 juli 2021 op 28 juli aan recordhouders zal worden uitgekeerd. Cisco-aandelen zijn sinds begin 2021 met meer dan 20% gestegen en het bedrijf blijft profiteren van de snelle expansie van zijn netwerkinfrastructuur.

Cisco handelt tegen minder dan vijftien keer de TTM EBITDA en met een marktkapitalisatie van $ 222 miljard is het aandeel van het bedrijf redelijk gewaardeerd.

Technische analyse: Bulls houden prijsactie onder controle De belangrijkste ondersteuningsniveaus zijn $ 50 en $ 45; bovendien vertegenwoordigen $ 55 en $ 60 de weerstandsniveaus. Als de prijs weer boven de weerstand van $ 55 springt, kan het volgende doel rond de $ 57 of zelfs $ 60 liggen. https://www.aandelen.nl/voor meer informatie.

Aan de andere kant, als de prijs onder $50 daalt, zou dat een duidelijk verkoopsignaal zijn, en we hebben de weg naar $45 open.

Onderzoeksbureau Evercore verwacht dat de winstgevendheid zal toenemen onder de nieuwe Chief Financial Officer Scott Herren en kondigde aan dat Cisco-aandelen een aanzienlijk opwaarts potentieel hebben. Cisco-aandelen worden nog steeds ondersteund en voorlopig zijn er aanwijzingen dat de prijs binnenkort het weerstandsniveau van $ 55 zou kunnen bereiken.

Categories
cryptoclan ontwikkeling

SafeMoon-audit onthult kritieke beveiligingsfouten

TikTok’s nieuwste virale memecoin SafeMoon heeft een verwoestend resultaat gekregen van hun slimme contractaudits door het cyberbeveiligingsbedrijf HashEx.

20 miljoen USD in gevaar

De onderzoekers van HashEx zeggen dat SafeMoon vatbaar is voor een tapijttrekking door een interne of externe malafide actor die het externe account overneemt dat een groot deel van de liquiditeit van de memecoin beheert. In het ergste geval kan dit leiden tot een totale schade tot 20 miljoen USD.

SafeMoon reageerde op de audit en zei dat het account in goede bewaring is, maar dit alles is alleen gebaseerd op de woorden van SafeMoon-ontwikkelaars. Bovendien is een dreigende trekkracht van het tapijt misschien niet het enige probleem met SafeMoon. In totaal heeft HashEx 12 kwetsbaarheidsproblemen geïdentificeerd, waarvan er 5 als ernstig of kritiek werden geclassificeerd. beste crypto app nederland kun je nu downloaden.

Huwelijksreis voor BSC-hackers

SafeMoon is verre van het enige op BSC gebaseerde project dat de laatste tijd critici heeft aangetrokken. Andere projecten die de afgelopen weken werden gehackt, waren Uranium Finance, Meerkat Finance, Spartan Protocol en een andere hype-memecoin, PancakeBunny, voor een gecombineerde schade van honderden miljoenen USD. Daarnaast werden twee bekendere DeFi-projecten, PancakeSwap en CREAM Finance, het slachtoffer van phishing-aanvallen. wat zijn interessante cryptomunten?

Hoewel het open karakter van Binance Smart Chain het mogelijk maakt om een ​​overvloed aan nieuwe DeFi-platforms te creëren, vooral gericht op particuliere beleggers, lijkt de beveiliging van slimme contracten een minder grote zorg voor ontwikkelaars, in vergelijking met de volgende memecoin die van de grond komt in de handel prijs.

Categories
Uncategorized

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!